Vytisknout tuto stránku
pá., 4. říjen 2019 09:20

Renesanční žena Emma Smetana vydává nový singl. Brzy vyrazí i na turné

Ukázka z klipu Over Ukázka z klipu Over Zdroj: Instagram Emmy Smetany
Zpěvačku a moderátorku Emmu Smetanu netřeba představovat. Na sociální síti Instagram patří s téměř 62 tisíci followerů mezi nejvlivnější Čechy na této platformě. Krom toho je součástí diskuzního pořadu DVTV, které v našich končinách patí mezi nejsledovanější a nejdiskutovanější. Vedle publicistiky se také věnuje hudbě. Na kontě už má singly Lost and found či No fire, které nazpívala se svým partnerem Jordanem Hajem. Včera svou sbírku rozšířila o singl s názvem Over. O tom, že ho brzy vypustí do světa avizovala delší dobu na svém Instagramu.

Pražská rodačka, jež od dvou let žila ve Francii, se může pyšnit dokonalou angličtinou, jak ostatně ukázala před měsícem v unikátním rozhovoru se světovou hvězdou Billie Eilish. Své jazykové znalosti využívá i ve svých písních, které zatím všechny nazpívala v angličtině. Mimo jiné je pastva pro oči i prostředí, kde se hudební videoklip odehrává. Cílovou destinací pro natáčení se stala španělská provincie Almería přezdívaná Mini Hollywood.

Ač je překvapivé, že klip se ihned po vydání nedostal do českých trendů, Emma pod videem zatím sklízí převážně chválu. Fanoušci se nemusí bát, že by zpěvačka hned po vydání Over pověsila hudební kariéru na hřebík a šla se věnovat naplno žurnalistice. Jak už můžeme tušit ze závěrečné scény, dcera Moniky Pajerové chystá poctít 30. výročí sametové revoluce dalším hitem s názvem Freedom, tedy svoboda, která je v letošním roce hojně skloňovaná.

S nově vydaným klipem se Emma Smetana chystá i na turné. Zatímco dříve objížděla Česko i Slovensko se svojí jmenovkyní Emmou Drobnou, toto turné bude sólové. V rámci Over tour navštíví Kolín, Hradec Králové, Ostravu, Zlín, Brno, Prahu a Plzeň. 

Zobrazeno 2042 krát
Naposledy upraveno: po., 7. říjen 2019 13:05
Kristina Němcová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste