Vytisknout tuto stránku
čt., 24. říjen 2019 14:09

Nepříjemná zpráva pro Boston. Krejčího umístili na listinu zraněných hráčů

David Krejčí v NHL David Krejčí v NHL Zdroj: nhl.com
Boston - Zatímco Bruins v poslední době zaplavují samé pozitivní zprávy na adresu Davida Pastrňáka za skvělé výkony, jeho spoluhráče, útočníka Davida Krejčího zapsal Boston před utkáním s Torontem na listinu zraněných hráčů.

Český forvard David Krejčí se momentálně potýká s nespecifikovaným zraněním v horní části těla, které utrpěl v polovině října v zápase proti Anaheimu. Od té doby do žádného dalšího utkání nezasáhl. Se zdravotními komplikacemi třiatřicetiletý útočník zápolí už od začátku sezony, kdy nenastoupil do úvodního duelu proti Dallasu, tehdy se však jednalo o zranění ve spodní polovině těla. Momentálně má na kontě jednu asistenci z pěti odehraných zápasů.

Jako náhradu za zraněného útočníka povolalo vedení Bostonu z farmy Providence Bruins útočníka Anderse Bjorka. Ten jako nejproduktivnější hráč farmy nasbíral v sedmi zápasech osm bodů za tři góly a pět přihrávek. Třiadvacetiletý Američan měl už za sebou padesát odehraných zápasů v NHL, ve kterých bohužel vinou zranění nepředvedl skvělé výkony. Ve středečním zápase proti Torontu nastoupil v lajně se Seanem Kuralym a Chrisem Wagnerem, kdy odehrál 13 minut a 17 vteřin, do statistik se však nezapsal.

Zobrazeno 908 krát
Naposledy upraveno: po., 28. říjen 2019 15:57
Petra Čiklová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste