Vytisknout tuto stránku
so., 26. říjen 2019 17:22

Epic Games Store rozdává další tituly

Oficiální logo hry Q.U.B.E.2 Oficiální logo hry Q.U.B.E.2 Zdroj: toxicgames.co.uk
Svět - Týden se s týdnem sešel a Epic Games Store (EGS) rozdává další hry zdarma pro všechny uživatele tohoto internetového obchodu, kteří si je přijdou aktivně vyzvednout.

Do nabídky tentokrát obchod přidal dvě hry, a to Layers of Fear a Q.U.B.E. 2, které si může každý uživatel odemknout v knihovně až do příštího čtvrtka. Poté prodejci nabídku obmění za Costume Quest a SOMA. Tímto způsobem každý týden po dobu téměř jednoho roku EGS rozdává zdarma různé herní tituly.

Hororová hra Layers of Fear, kterou vydalo studio Bloober Team již před třemi lety, je velmi oblíbenou hrou u milovníků tohoto žánru. Hlavní postavou je zde psychický narušený malíř, který se snaží dokončit své mistrovské dílo. Několik organizací udělilo hře své ocenění kvality za rok 2016.

Druhým dostupným titulem je Q.U.B.E. 2 žánru puzzle, jehož zaměření se specifikuje především na logické myšlení. Jde o druhý titul z této série, která je známý pro své specifické oblasti s logickými hádankami, které je nutno vyřešit za použití schopností a speciálních objektů.

Zobrazeno 1000 krát
Naposledy upraveno: po., 28. říjen 2019 22:22
Libor Vojáček

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste