Vytisknout tuto stránku
so., 26. říjen 2019 19:58

Fallout 76 a jeho předplatné za 13 $ měsíčně pobouřilo hráčskou komunitu

Fallout 1st Fallout 1st Zdroj: Bethesta
Vývojářská společnost Bethesda si pro milovníky Falloutu76 připravila novinku v podobě předplatného ze kterého hráč získá bonusy do hry. Není to ovšem za jednorázovou částku, jak to většinou u her bývá, ale za třináct dolarů měsíčně.

Měsíční předplatné pro jedinou hru, kterou si ještě musíte pořídit za extra peníze, je v dnešní době pořád docela rarita. Bethesda předplatné pojmenovala Fallout 1st a při pořízení získáte bonusový materiál pro ne moc populární multiplayerovou hru Fallout 76. Bethesda ho nazývá členstvím a za 13 dolarů měsíčně nebo 100 dolarů ročně uživatelům nabídne několik výhod při hraní. Mezi ně patří například soukromé herní světy, neomezené úložiště pro nasbírané předměty a Survival Tent sloužící k rychlému cestování. Dále předplatitel dostane 1650 atomů (virtuální měny ve hře) a třeba exklusivní oblečení pro svou postavu.

Již od vydání se hra setkává s obrovskými vlnami kritiky, ani fallout 1st se jí tedy nevyhnul. Už při oznámení si lidé stěžovali na neskutečně vysokou cenu. A ani tentokrát se spuštění funkce neobešlo bez spousty bugů. Některé z nich jsou tak vážné, že způsobují pády celé hry. Navíc se lidem nelíbí ani myšlenka, že za reálné peníze člověk může obcházet základní mechaniky celé hry, jako je například omezené místo v inventáři.

Bohužel i tentokrát bethesda svou komunitu zklamala. Fallout 76 má problémy již od vydání. Hra je plná bugů a i přes snahu některé z nich odstranit jich přibývá ještě více. Sběratelská edice měla problémy s distribucí a kvalitou nabízených předmětů. A nyní přišli s předraženým předplatným, které hru místo zlepšení, ještě více zabugovalo. No pro hráče Falloutu 76 nezbývá jen doufat, že ten správný krok někdy příjde. Zatím to tak bohužel nevypadá.

Zobrazeno 974 krát
Naposledy upraveno: ne., 3. listopad 2019 21:59
Jonáš Krutil

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste