Vytisknout tuto stránku
po., 28. říjen 2019 18:49

Natáčení filmu Prvok, Šampón, Tečka a Karel je v plném proudu. Jaká jsou herecká obsazení?

Hynek Čermák, Martin Hofmann, David Švehlík a Martin Pechlát společně s Patrikem Hartlem Hynek Čermák, Martin Hofmann, David Švehlík a Martin Pechlát společně s Patrikem Hartlem Zdroj: Patrik Hartl Facebook
Praha - Jedna z nejznámějších knih olomouckého rodáka Patrika Hartla se dočká filmového zpracování. Natáčení již před několika dny odstartovalo a premiéra je naplánována na prosinec 2020. Hlavní role si zahrají Hynek Čermák nebo také Martin Hofmann.

Hlavními postavami jsou čtyři muži, kteří se snaží žít životy tak, aby si na jejich konci mohli říct, že to opravdu stálo za to. Příběh je propleten mnoha nečekanými příhodami a situacemi, ve kterých se každý čtenář jistojistě najde.

Román, který je autorovou prvotinou, se stal rychle oblíbeným mezi mnoha lidmi. Následující knihy Malý pražský erotikon, Okamžiky štěstí a Nejlepší víkend získaly ocenění Český bestseller a neustále se drží na příčkách nejoblíbenějších českých románů.

Už v červnu tohoto roku Hartl na svém facebookovém profilu oznámil, že pracuje na scénáři k filmu a nemůže se dočkat, až se začne natáčet a vyzkouší si i roli režiséra. Natáčení je již v plném proudu a tvůrci mají naplánováno přes třicet natáčecích dnů. „Začínáme točit! Prvok, Šampón, Tečka a Karel lezou z mé hlavy a konečně si na ně můžu sáhnout! Hurá!“ napsal Hartl a tím zároveň odtajnil čtyři mužské postavy, které budou ve filmu dominovat. Diváci se tedy můžou těšit na Hynka Čermáka, který je v současnosti vidět na plátnech kin ve filmu Národní třída, dále pak na Martina Hofmanna, Davida Švehlíka a Martina Pechláta. „Film bude o kamarádství. A taky o tom, jak těžké je někdy nepodvádět. Nejenom třeba svou ženu nebo nejbližšího přítele, ale i sám sebe,“ přibližuje Hartl.

Film, jehož premiéra je naplánována na konec příštího roku, vzniká v produkci Bontonfilm Studios a LOVE.FRAME, koproducentem je Česká televize.

Zobrazeno 1887 krát
Naposledy upraveno: st., 30. říjen 2019 14:49
Aneta Luksová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste