Vytisknout tuto stránku
út., 5. listopad 2019 19:15

POZVÁNKA: REPRÍZA DIVADELNÍ KOMEDIE PANÍ FANTOMASOVÁ SE ZLOBÍ

Divadlo Divadlo Zdroj: denik.cz
Hranice – 16. února příštího roku se uskuteční v obci Velká repríza divadelní komedie Paní Fantomasová se zlobí aneb Zločin v Muzeu čerstvého umění. Vstupné je dobrovolné.

Komedie z roku 2012 je zinscenovaná divadelním spolkem Tyl Drahotuše, režie se ujala Pavla Tvrdoňová. Autorem hry je Jan Váchal, jehož prvotní kriminální komedii Madam Colombová zasahuje, úspěšně nastudovala celá řada divadelních souborů.

Hra s detektivní zápletkou pojednává o manželském páru Fantomasových, kteří se dostanou do sporu, kdy je třeba rozhodnout, kdo je vlastně „pánem" jejich domu. Dvojice spolu následně soupeří ve zločineckém zásahu s cílem získat vzácnou poštovní známku Zelený Mauricius. Onu plánovanou loupež se jim avšak chystá překazit Fantomasův sok, komisař Giuseppe de La Lupa spolu s jeho dalšími dvěma kolegy. Navíc celá tato akce je důkladně střežena redaktory televize TV Šok. Jak tento případ dopadne a kdo nakonec dosáhne svého? Štvanice může začít.

Jedná se o ztřeštěnou krimikomedii založenou na mnoha vtipných dialozích a absurdních situacích, které mají za úkol rozptýlit publikum. Na jevišti se objeví dohromady sedm mužů a pět žen.

Zobrazeno 1210 krát
Naposledy upraveno: so., 9. listopad 2019 21:42
Aneta Bartošíková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste