Vytisknout tuto stránku
pá., 8. listopad 2019 15:53

Netflix zveřejnil hlavní trailer a datum vydání seriálu Zaklínač

Freya Allan, Henry Cavill a Anya Chalotra na Comic-Conu v San Diegu Freya Allan, Henry Cavill a Anya Chalotra na Comic-Conu v San Diegu Zdroj: Gage Skidmore
Hollywood - Netflix letos nadělí fanouškům knižní a herní série Zaklínač pod stromeček její televizní zpracování. Hlavní trailer, který vyšel před svátkem Všech svatých, slibuje akci a zveřejnění 20. prosince.
THE WITCHER | MAIN TRAILER | NETFLIX Netflix

Tvorbu seriálu Zaklínač sledují fanoušci napjatě už od roku 2017, kdy Netflix oznámil jeho přípravu. Výkonná producentka Lauren Hissrich pravidelně zveřejňovala nové informace, jako například obsazení hlavního hrdiny Geralta z Rivie. Tuto postavu ztvární Henry Cavill, známý především jako Superman z filmu Muž z oceli. Uniklá videa v průběhu natáčení vyvolala vlnu spekulací, jestli bude televizní zpracování stejně dobré jako to knižní a herní. První upoutávka, která vyšla letos o prázdninách, ale ukázala, že se fanoušci mají opravdu na co těšit.

Netflix slíbil vydání první série do konce tohoto roku, přesné datum zůstávalo ale neznámé. A to až do minulého čtvrtka, kdy Netflix zveřejnil hlavní trailer, který odhalil předvánoční datum vydání a rozšířil informace z předchozí upoutávky. Dvou a půl minutový trailer je nabitý šermířským uměním, příšerami a erotikou. Z traileru je zřejmé, že televizní zpracování se dějově vyhne herní sérii a bude kombinací příběhů z povídek a románů spisovatele Andrzeje Sapkowského. Povídková předloha je patrná například ze záběrů, kdy se Geralt probojovává skrz vojáky na banketu, nebo ze záběrů ukazujících známou bitvu o Cintru.
Kromě Geralta se nám naskytly další pohledy na hlavní postavu Ciri (Freya Allan) nebo Yennefer (Anya Chalotra). Trailer potvrdil také přítomnost postav jako jsou druid Myšilov, nebo trubadúr Marigold.

Netflix 20. prosince zveřejní celou osmidílnou sérii. Přestože se jedná o malý počet dílů, fanoušci nemusí zoufat. Producentka Lauren Hissrich již potvrdila, že Zaklínač bude mít aspoň sedm sérií.

Zobrazeno 1397 krát
Naposledy upraveno: po., 11. listopad 2019 22:15
Anna Buchtíková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste