Vytisknout tuto stránku
ne., 10. listopad 2019 22:47

Rockové legendy budou po roce zpět v ČR

Deep Purple Deep Purple Zdroj: facebook kapely
Ostrava - Do slezské metropole zamíří 4. prosince legendární anglická rocková kapela Deep Purple. Kapela je na svém turné Infinite Long Goodbye už od jara roku 2017. Na turné vyrazila po vydání svého dvacátého alba pojmenovaného Infinite. Během celosvětového turné kapela koncertovala v Praze a Brně. Nyní se dostalo i na Ostravu, která přivítá kapelu v Ostravar Aréně. 

Zrod slavné kapely se datuje k roku 1968 a od té doby patří k nejzásadnějším skupinám v historii hudby. Během své existence skupina zažila několik vrcholů, po kterých následovalo i několik pádů, ze kterých se ovšem kapela vždy dokázala dostat. Za dobu své existence skupina prodala více než sto milionů hudebních nosičů. Mezi nejznámější patří například Deep Purple in Rock (1970) nebo Machine Head ( 1972 ), na kterém se nachází i zřejmě nejslavnější skladba kapely Smoke on the water. 

Dle ohlasů z ostatních koncertů slibuje ten prosincový pořádnou nálož rockové muziky. Fanoušci se tak mohou těšit na slavné hity jako Smoke on the water, Perfect strangers nebo Child in time. Hrát budou ve složení Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse a Don Airey.

Lístky můžete stále koupit online na  https://www.ticketportal.cz/event/DEEP_PURPLE .

 
Zobrazeno 1349 krát
Naposledy upraveno: pá., 22. listopad 2019 08:53
Kryštof Továrek

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste