Vytisknout tuto stránku
čt., 21. listopad 2019 17:18

Putovní festival outdoorových filmů navštívil Olomouc

Plakát festivalu Plakát festivalu Zdroj: FTK UP Olomouc‎
Olomouc – Fakulta tělesné kultury v Olomouci letos poprvé navázala spolupráci s Mezinárodním festivalem outdoorových filmů skupiny ČEZ. Festival se měl konat od 19. do 21. listopadu jako oslava nově otevřené auly v kampusu FTK na Neředíně, bohužel se však stavební práce protáhly, a tak se na pár dní v promítací prostory proměnila tělocvična na Hynaisově ulici.

Historické prostory haly s improvizovaným hledištěm z nejrůznějšího cvičebního náčiní dohromady vytvořily jedinečnou atmosféru. Festival divákům nabídnul tři dny nabité filmy zaměřenými na sport i život s outdoorovou tématikou, filmy pro adrenalinové nadšence, zapálené cestovatele, ale také extrémní sportovce. 

Mezinárodní festival outdoorových filmů skupiny ČEZ je za sedmnáct let svojí existence jedním z největších putovních festivalů svého druhu u nás. Divákům nabízí program v třiceti čtyřech městech po celé republice. Festivalu se účastní čeští, ale také zahraniční autoři, národní i soukromé televizní společnosti,a to jak v profesionální, tak i amatérské rovině.

Zobrazeno 936 krát
Naposledy upraveno: čt., 21. listopad 2019 20:26
Vojtěch Joska

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste