Vytisknout tuto stránku
út., 10. prosinec 2019 09:59

Muradov zvítězil v boji se Smithem

Makhmud Muradov předvedl perfektní K.O. Makhmud Muradov předvedl perfektní K.O. Zdroj: mmafighting.com
Washington, D.C. - Česko-uzbecký MMA bojovník Makhmud Muradov knockautoval svého protivníka na turnaji UFC ESPN 7 ve Washingtonu. Tím si připsal své druhé vítězství v organizaci UFC.

Makhmud Muradov se v kleci utkal s Američanem Trevorem Smithem, minutu před koncem třetího kola ho knockautoval pravým hákem až Smithovi vyletěl chránič zubů z pusy a bezvládně se svezl k zemi.

Muradov dominoval už od začátku zápasu, kdy Smithe trefoval do hlavy. Ve druhém kole se Muradov začal zaměřovat na rány na trup. „Zjistil jsem už v prvním kole, že ho můžu ukončit, jen jsem nechtěl pospíchat. Postupně se unavoval," okomentoval Muradov po zápase svůj výkon.

Po úspěšném K.O. zavládlo v hale obrovské nadšení. Knockautovaný Smith se nemohl několik minut postavit na nohy, proto se vyhlášení vítěze konalo výrazně později.

„Dejte mi dva měsíce na přípravu a já budu připraven na další zápas. Kdekoliv, s kýmkoliv," prohlásil Muradov po vyhlášení vítěze. Muradov dokonce získal bonus 50 tisíc dolarů za nejlepší výkon washingtonského turnaje UFC.

Kromě 29letého Muradova získal v minulosti bonus za K.O. večera Karlos Vémola. Tímhle zápasem si Muradov zapsal své 13 vítězství v řadě.

Makhmud Muradov je jediný český mužský zástupce a současně jediný a první uzbecký zástupce v americké profesionální organizaci UFC. Boxer Floyd Mayweather jr. ho označil za „nejlepšího MMA bojovníka na světě". 

Zobrazeno 1319 krát
Naposledy upraveno: út., 10. prosinec 2019 17:08
Leona Michalčíková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste