Vytisknout tuto stránku
so., 14. prosinec 2019 15:02

Yungblud vydal krátký film o pocitu osamění

Yungblud Yungblud Zdroj: instagram @yungblud
„Kdo z vás se někdy cítil tak podělaně moc osaměle, že jste ani necítili svoji přítomnost?" Yungblud vydal krátký film o pocitech osamělosti, nepřijetí společností a odsuzování. „Je to tak ironické a šílené, protože osamělý nikdo nechce být, ale každý se tak cítí," komentuje Yungblud svůj smutek.  

Yungblud v pátek vydal krátký film Společně osamělí (lonely together). Téměř sedmiminutový film publikoval na svém YouTube kanále. Ve videu Yungblud, vlastním jménem Dominic Richard Harrison, mluví o problémech hledání sebe sama a o žití ve společnosti, která ne každého přijímá. Kromě Dominica ve videu vystupuje dalších deset lidí, kteří mluví o svých pocitech z nepřijetí kolektivem a o pocitu osamění.

„Celý důvod, proč jsem tohle všechno začal, bylo najít si přátele a kamarády. Je to tak ironické a šílené, protože osamělý nikdo nechce být, ale každý se tak cítí," vysvětluje Dominic svůj příchod na hudební scénu. Kvůli své hudební kariéře se přestěhoval z rodného Doncasteru do Londýna.

Na streamovací aplikaci Spotify má Yungblud více než 11 300 000 posluchačů. Dominic je ve svých 22 letech vzorem pro tisíce lidí po celém světě. Otevřeně mluví o názorech na politiku, kulturu, módu, předsudky… Také podporuje LGBT komunitu a podporuje individualitu každého jedince, zejména svobodné vyjádření vlastní osobnosti. Mnozí jej označují za leadera mladé generace. Yungblud vyprodal již stovky koncertů po celém světě. I jeho listopadový koncert v pražském klubu Roxy byl vyprodaný měsíce předem.

 

 

https://twitter.com/yungblud/status/1205586442933751815?s=20

Zobrazeno 2429 krát
Naposledy upraveno: po., 16. prosinec 2019 09:53
Berenika Dušková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste