Vytisknout tuto stránku
út., 17. prosinec 2019 00:29

Reportérka obvinila muže ze sexuálního útoku během živého vysílání

Kauza vyvolala velký rozruch Kauza vyvolala velký rozruch Zdroj: Twitter Alex Bozarjian @wsavalexb
Georgia, Spojené státy – Muž plácl reportérku přes zadek přímo v živém vysílání. Ponížená reportérka útočníka obvinila ze sexuálního napadení. Ten nyní čeká na rozsudek ve vazbě, soud ho může poslat až na rok za mříže. 

Americká reportérka Alex Bozarjian komentovala pro živý vstup do televizního vysílání sobotní běžecký závod Enmarket Savannah Bridge Run, který se konal ve městě Savannag v Georgii. Kamery budily velký zájem a většina účastníků na kameru mávala nebo se jinak zviditelňovala. Jeden z účastníků závodu moderátorku plácl po zadku. Bozarjian to natolik překvapilo, že na několik vteřin zcela ztratila slova.

Záznam ze živého vysílání se neprodleně objevil na sociálních sítích. Na Twitteru ho o pár hodin později sdílela i sama Alex s komentářem: "Pro muže, který mě dnes ráno plácl přes zadek: Zaútočil jste na mě, udělal ze mě předmět sexuální touhy a ponížil jste mě. Žádná žena by si nikdy neměla projít něčím takovým při své práci, ani kdekoliv jinde,“ uvedla na svém účtu reportérka. Video má téměř 13 milionů zhlédnutí a Alexin tweet  sdílelo dvě stě tisíc uživatelů.

Alex zanedlouho vyplnila policejní protokoly. Útočník Tommy Callaway má nyní zakázáno účastnit se budoucích závodů na mostě Talmadge a čeká ho policejní vyšetřování. Callaway čaká na vydání rozsudku ve vazbě. Podle webu FOX TV svého činu Callaway, ženatý otec dvou dětí, hluboce lituje. Vypověděl, že se jedná o nešťastnou náhodu. Prý chtěl reportérku poplácat po zádech, ale neodhadl vzdálenost. Alex jeho tvrzení vyvrací s tím, že ji zadek údajně ještě zmáčkl. Útočníkovi za toto sexuální napadení hrozí až rok ve vězení.

Zobrazeno 1128 krát
Naposledy upraveno: st., 18. prosinec 2019 12:03
Berenika Dušková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste