Vytisknout tuto stránku
út., 17. prosinec 2019 22:07

Silvestrovský běh aneb Předběhni své novoroční předsevzetí

Plakát k akci Plakát k akci Zdroj: Rozběhnito.cz
Cheb- Poslední den v roce si mohou společně zasportovat běžci, cyklisté a turisté z České republiky i zahraničí. I letos se v Chebu uskuteční oblíbený běžecký happening. Patnáctikilometrovou trasu mohou účastníci běžet celou, nebo si ji zkrátit na polovinu.

Tento rok se v Chebu uskuteční již osmý ročník Silvestrovského běhu s Rozběhnito.cz, který každoročně láká do Chebu stovky sportovců. Pořadatelé zahájí akci poslední prosincový den v 10 hodin v Městské sportovní hale v Chebu. Samotný běh odstartuje v 10:30. Každý účastník si může vybrat délku trasy podle svých možností. Poběží se z Chebu na poutní místo Maria Loreto a zpět, tedy 15 kilometrů. Pro běžce, kteří budou chtít běžet jen 7,5 kilometru, budou na Loretě připravené taxíky, které je zdarma odvezou zpět do místa startu. Účastníci budou mít k dispozici teplé zázemí, šatny, sprchy i úschovnu. Nebude chybět bohaté občerstvení nejen v hale, ale i na trati. 

Registrace probíhají do 27. prosince na internetových stránkách www.silvestrovskybehcheb.cz nebo přímo na místě od 9 hodin. Cena startovného je pro běžce a cyklisty s online rezervací 120 korun,170 korun činí cena za účast na místě, děti a turisti zaplatí padesát korun. Na prvních 450 zaregistrovaných bude čekat silvestrovská čepice a ke každé registraci lístek do tomboly, jejíž slosování proběhne po doběhu.

Zobrazeno 1572 krát
Naposledy upraveno: st., 18. prosinec 2019 12:27
Kristýna Krausová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste