Vytisknout tuto stránku
pá., 14. únor 2020 18:02

Dr. Peacock, Anime, Billx a další hvězdy hard stylu vystoupí na Devastator Hall

Devastator Hall 2019 Devastator Hall 2019 Zdroj: festivaly.eu
Praha- již po třetí do Česka zavítají neznámější umělci aktuální hard style scény. Na Devastotaru, akci plné drsné hudby, se ukáží nejen velká jména, ale i čeští a slovenští umělci. Akce se koná 27. března ve výstavišti Praha Holešovice.
Devastator Hall Prague 2019 Official Aftermovie Youtube kanál Devastator

Hard style je elektronická muzika charakteristická rychlým tempem. Vychází z hardcore techna, stejně jako frenchcore. Pravděpodobně neznámějším interpretem frenchcoru je holanďan Dr. Peacock, který je Devastatoru nedílnou součástí. Peacock má ve svém repertoáru 3 studiová alba, přičemž nejvíce se proslavil díky desce Trip around the world. V ní kombinuje tvrdý hard kick se známými melodiemi, kde každá z nich reprezentuje určitou oblast. S jeho hudbou jsme se tak mohli podívat do spousty evropských zemí nebo i do Tolkienovi Středozemě či na měsíc. Nejvíce úspěšná píseň Trip to Ireland má dnes na youtube neuvěřitelnch 34 milionů zhlédnutí.

Peacock hodně spolupracuje s Billxem, který bude na Devastatoru také. Billxova tvorba byla dříve spíše hardteková, ale v roce 2017 svým albem U can't stop the rave přešel na frenchcore, ke kterému postupem času přidal i psytrance. S Dr. Peacokem vytvořil mnoho úspěšných skladeb.

Zástupkyní něžného pohlaví nebude nikdo jiný než italská kráska Anime. „Jako teeneger jsem byla fanouškem elektronické hudby, jednou jsem se dozvěděla o nočním klubu v Itálii s názvem Number one, který hrál tvrdou a drsnou hudbu. Moje zvědavost mě tam přivedla. Když jsem vešla do klubu, cítila jsem se jako doma. Netrvalo mi si uvědomit, že hardcore hudba se mnou zůstane dlouho,“ uvedla v rozhovoru z roku 2016.

Nebude chybět ani belgičan Coone, kterému se jako prvnímu hard style umělci podařilo hrát na hlavní stagi Tommorowlandu. Objeví se také D-Sturb, kterého můžete znát díky písni Nothing like odschool, kterou vytvořil společně se Sefou. Ze zahraničních interpretů bude dále vystupovat dvojice kluků, co si říká Sound rush, která se mezi ostatními určitě neztratí.

Z domácí půdy se vám představí Mejsi se svým warmup mixem a odlschoolu se ujme Oma'desa. Osobitý sound přiveze mladý slovenský producent Hatom. A nakonec, o finální ranní řežbu v podobě poctivého československého frenchcoru se postarají Hungry Beats a Rob2Speed.

Cena jedné vstupenky je 759 korun a zakoupit ji můžete na smarturl.it/Devastator20_tickets

Zobrazeno 1568 krát
Naposledy upraveno: pá., 14. únor 2020 22:06
Veronika Rédová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste