Vytisknout tuto stránku
čt., 5. březen 2020 14:38

POZVÁNKA: Sedmý ročník festivalu Skrz Prsty

Logo festivalu Skrz Prsty Logo festivalu Skrz Prsty Zdroj: fotografie autora
Studentský festival Skrz Prsty zve na svůj sedmý ročník, letošním tématem je diskriminace. Akci pořádají studenti Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně a každoročně tak otevírají kontroverzní témata a upozorňují na problémy, o kterých se společnost bojí mluvit.

Letošní ročník Skrz Prsty můžete navštívit ve středu 18. března od 14 hodin v budově Institutu Tomáše Bati 14/15 ve Zlíně. Tento ročník bude o tom, co znamená pojem diskriminace a jakým způsobem se s ní v dnešní době lze setkat. Na návštěvníky čeká bohatý program v podobě přednášek o LGBT komunitě, o životě s mentálním či fyzickým postižením, o životě s tetováním, o způsobech oblékání a mnoha dalších tématech s diskriminací spojených.

Hovořit na festivalu bude Aneta Cibulková, autorka knihy Netetuj se blbě, Dva tátové - David a Michal Vaníčkovi, kteří společně vychovávají dvě holčičky nebo také Lukáš Hybl. Na programu je mimo jiné workshop romských tanců a ve večerních hodinách se návštěvníci mohou přesunout na afterparty. V rámci doprovodného programu bude k dispozici tatérka ProstěKerky, díky které si mohou hosté odnést originální vzpomínku v podobě tetování.

Vstup na festival je zcela bezbariérový a zdarma. Více informací najdete na internetových stránkách festivalu.

Zobrazeno 876 krát
Naposledy upraveno: čt., 5. březen 2020 18:20
Karolína Krhutová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste