Vytisknout tuto stránku
st., 11. březen 2020 22:35

Ještě pořád je nezavřeli, tak je tady další Onemanshow

Onemanshow patří k nejsledovanějším pořadům v ČR Onemanshow patří k nejsledovanějším pořadům v ČR Zdroj: televizeseznam.cz
Po roce a půl jsme se konečně zase dočkali.  Show, kterou tady nikdo jiný nedělá. Projekt Kamila Bartoška a Markuse Kruga posunul hranice možností už několikrát. Po legendárním odhalení zákulisí soutěže Prostřeno a skandálu s Leošem Marešem vychází další díl.

I přes obavy některých fanoušků, že místo nového dílu vyjde jen další kolekce merche, nás Kazma nezklamal. V novém díle nám ukáže, kam až se může dostat mazaný člověk, který se nebojí riskovat a trochu lhát.

Influencer marketing funguje. Pochopila to už většina firem. Influenceři, tedy lidé působící na sociálních sítích, divákům propagují kosmetické produkty, oblečení, restaurace nebo internetové stránky. Reklama se už stala součástí každodenního života na internetu. Jelikož jsou mezi hlavními konzumenty tohoto obsahu také nezletilí, vyvstává zde diskuze o tom, co ještě je vhodné propagovat a co nikoliv. V minulosti jsme se tak mohli setkat s velikou kontroverzí ohledně propagace výrobku Iqos. Jedna z typů takovéto spolupráce probíhá tak, že firma poskytne osobnosti její produkty či službu zdarma, výměnou za propagaci. A přesně tohoto se Kazma ve své nově show snaží využít.

Kdo Kazmův instagramový profil sleduje, jistě si v poslední době všiml na jeho účtu nespočtu propagací, za které tvůrce v komentářích schytal vlnu negativních reakcí. Není taky divu. Spolupráce zahrnovaly, mimo jiné, také propagaci tabákových výrobků. Moudřejší už věděli, že to bude nějaká kazmovina. Známý bavič také vysvětluje, co stálo za všemi těmi reklamami a že možná ne všechno bylo tak, jak si fanoušci mysleli. Na tom však nic nemění fakt, že za tu dobu padaly počty sledujících na Kazmově instagramu jako Perseidy v srpnu.

Tento díl překonal za první den milion shlédnutí. To je číslo, které za jeden den v České republice žádná jiná show nemá. Díl Prostřena, který měl za prvních 24 hodin dva miliony shlédnutí, byl sice úspěšnější, nutno ovšem dodat, že co do počtu shlédnutí je One Man Show v Česku špička. Kazma opět dokázal, že na kvalitní věci je třeba si počkat. 

 

ALS

Jak už to většinou na konci téhle show bývá, ani tentokrát tvůrci nezapomněli svůj dosah využít k dobré věci. V minulých dílech se zaměřili na osvětu společnosti ohledně Tourettova syndromu, nebo na otevření debaty ohledně zastavování u dopravních nehod. Nyní se zaměřili na jiný problém. Nemoc ALS, též zvaná amyotrofická laterální skleróza, je neurosvalové onemocnění. Projevuje se postupnou ztrátou schopnosti ovládat svaly v těle. Lidé zasaženi touto chorobou tak končí úplně paralyzovaní. Chorobou, na kterou zatím neexistuje lék, trpí asi 420 tisíc pacientů po celém světě.

Zobrazeno 1617 krát
Naposledy upraveno: pá., 13. březen 2020 19:03
Kateřina Drgová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste