Vytisknout tuto stránku
čt., 14. květen 2020 16:04

Anglický fotbalový reprezentant Dele Alli byl zraněn při loupěžném přepadení

Záložník Tottenhamu Dele Alli Záložník Tottenhamu Dele Alli Zdroj: Facebook - Tottenham Hotspur F.C
Londýn – Nepěkný zážitek z koronavirové fotbalové pauzy si odnesl záložník Tottenhamu Hotspur Dele Alli. Ve středu v noci do jeho domu vtrhli dva zloději, kteří odcizili šperky, hodinky a další cennosti v hodnotě několika stovek tísíc liber. 

Přepadení byl přítomen také adoptivní bratr Deleho Harry Hickford, který z profesionálního fotbalu odešel v roce 2017. V čase vloupání hráli oba bratři karty a užívali si chvilky volna i se svými partnerkami. Vyrušili je dva muži, kteří do domu vtrhli a začali přitomné ohrožovat nožem. Dele utrpěl zranění v obličeji, ošetření v nemocnici však nebylo nutné. Policie, která si opatřila video z domovních kamer bude případ nadále vyšetřovat.
„Policie byla ve středu 13. května, zhruba v 0:35 místního času, přivolána do čtvrti Barnet v severním Londýně. Pachatelé se vloupali do domu a ukradli šperky, včetně hodinek, poté uprchli. Dva muži utrpěli po napadení drobné zranění obličeje, které nevyžadovalo nemocniční ošetření. Nikdo nebyl zatčen, vyšetřování okolností pokračuje", uvedla Metropolitní policie města Londýn. 
Reprezentant anglické reprezentace už je v pořádku. Své fanoušky o tom informoval na Twitteru. „Děkuji za všechny zprávy. Příšerná zkušenost, ale všichni už jsme v pořádku. Vážím si Vaší podpory," uvedl na svém účtu Dele.

 

Loupežných přepadení fotbalistů přibývá

Takových případů bohužel přibývá. Poslední známý útok, s vidinou obohatit se, proběhl před dvěma měsíci u Alliho spoluhráče, belgického reprezentanta Jana Vertonghena. Zatímco si plnil své hráčské povinnosti v Lipsku, byla jeho rodina v Londýně přepadena. Manželce ani dětem se naštestí nic nestalo. Útočníci vyzbrojeni mačetami si odnesli úlovky za stovky tisíc liber. 

Loupežím čelí i hráči Arsenalu. Před půl rokem byli přepadeni Sead Kolašinac a Mesut Özil. Útočníci na motorkách se jim snažili ukrást auto, urostlý bek Kolašinac je však zahnal.
Podobným útokům se nevyhnuli ani Sadio Mané, Phil Jagielka, Frank Lampard nebo liverpoolská legenda Steven Gerrard. 

 

 

 

Zobrazeno 917 krát
Naposledy upraveno: so., 16. květen 2020 14:03
Jan Hegr

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste