Vytisknout tuto stránku
čt., 14. květen 2020 19:33

Trilogie Mafia se dočká vylepšených verzí

Jízda po otevřeném městě neodmyslitelně patří k Mafii od svého počátku Jízda po otevřeném městě neodmyslitelně patří k Mafii od svého počátku Zdroj: https://2k.com
Kalifornie - Trilogie Mafia se dočká vylepšených verzí. Nejvýraznější změny čekají první díl, který původně vznikal kompletně v českých podmínkách v již zaniklém studiu Illusion Softworks. Na přepracované podobě se podílí vývojáři z Hangar 13.

Twitterový účet Mafie, který byl více jak 2 roky neaktivní dokázal jediným slovem „Family“ zaujmout řadu fanoušků, kteří začali nad daným významem slova hojně diskutovat. Po dalších nápovědách, které zněly „Síla“ a „Respekt“, nakonec společnost 2K odhalila, že se ve studiu Hangar 13, jehož pobočky se nacházejí mimo jiné v Praze a Brně, chystá vylepšená podoba všech tří her ze série Mafia, ta v průběhu letošního roku Vyjde jako Mafia: Trilogy.

Vydání prvního dílu 2K plánuje na 28. srpna, tedy téměř na den přesně k 18. výročí uvedení původního titulu na pulty obchodů. Změny se dotknout nejen grafické stránky, ale jisté úpravy vývojáři plánují také pro hratelnost a příběh, v němž figuroval jako hlavní postava taxikář, posléze mafián Tommy Angelo. Druhý díl vyjde podle Microsoft Storu, už příští týden. K hráčům se dostane společně se všemi DLC.

O třetím dílu zatím 2K nic neřeklo, více informací však plánují zveřejnit 19. května v 18:00.

Zobrazeno 997 krát
Naposledy upraveno: so., 16. květen 2020 14:27
Tomáš Sendler

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste