Vytisknout tuto stránku
út., 19. květen 2020 15:23

Ostravský festival elektronické hudby Beats For Love ruší letošní ročník

Festival Beats for Love Festival Beats for Love Zdroj: https://www.b4l.cz/Milan Vrzal
Ostrava - Tak jako většina letních festivalů, ruší svůj letošní ročník i největší český festival elektronické hudby Beats For Love. Festival se měl konat ve dnech od 2. do 5. července.

Festival Beats For Love, který se už od roku 2013 každoročně koná v ostravském areálu Dolních Vítkovic se ruší a zároveň přesouvá. Kvůli opatřením proti koronaviru byl nucen ředitel festivalu přesunout letošní ročník na příští rok. Festival se tedy bude konat od 1. do 4. července 2021. 

Jelikož na festival každoročně zavítá více než třicet tisíc návštěvníků a sjíždějí se zde i lidé ze sousedních států, nemůže se s tak velkým množstvím lidí na jednom místě festival konat. „Oficiální stanovisko vyplývající z jednání Festivalové asociace FESTAS s Ministerstvem kultury je, že akce našeho rozsahu a typu se nebudou moci konat,“ uvádí na webových stránkách festivalu ředitel Beats For Love.

Všechny vstupenky zakoupené na tento rok zůstávají platné na příští rok a ředitel festivalu Kamil Rudolf prosí všechny fanoušky, aby si již zakoupenou vstupenku ponechali. „Pro nás to bude projev obrovské solidarity a reálné podpory, které si nesmírně vážíme a kterou vám určitě oplatíme v dalších ročnících našeho festivalu formou maximálně kvalitního programu a organizace festivalu.“

Organizátoři festivalu slibují, že následující rok bude jeho program nejlepší v historii a že mají i příslib většiny headlinerů, kteří měli letos vystoupit.

Zobrazeno 1054 krát
Naposledy upraveno: čt., 21. květen 2020 23:05
Leona Michalčíková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste