st., 4. prosinec 2019 19:36

5 Seconds of Summer vyráží do Prahy

Kapela Secons of Summer Kapela Secons of Summer Zdroj: Bontonland
Praha - Australská kapela zamíří se svým světovým turné i do Evropy. Jejich hity, známé po celém světě, zazní v O2 aréně 1. června, vstupenky budou v prodeji od 6. prosince od 11 hodin. Jejich cena se pohybuje mezi 1390 korun a 1690 korunami.

Kapelu 5 Seconds Of Summer, pocházející z australského Sydney, tvoří Luke Hemmings a Michale Clifford, kteří obstarávájí zpěv a kytaru, dále baskytarista a taktéž zpěvák Calum Hood a zpívající bubeník Ashton Irwin. Skupina funguje od roku 2011. Postupem času se od vydávání videí na YouTube vypracovali k jedné z neúspěšnějších australských kapel posledních dekád.
Do povědomí celého světa se dostali v roce 2014, kdy vydali svůj průlomový hit She Looks So Perfect, který má několik zlatých a platinových statusů. Dalšími neméně známými hity jsou například Don´t Stop, Amnesia, Good Girls nebo Hey Everybody. Vydáním své debutové desky překonaly magickou hranici prodeje milionů kusů.
Na svém kontě mají tři studiová a dvě živá alba a téměř dvacet samostatných singlů. Poslední album Youngblood z roku 2018 se těší velké oblibě, jak u fanoušků, tak u hudebních kritiků.
V současné době dokončují v pořadí už čtvrtou studiovku, na které spolupracují se spoustou skvělých hudebníků. Nechybí mezi nimi jména jako Charlie Puth nebo Ryan Tedder z kapely One Republic. Jako ochutnávka vyšel singl Teeth, který dokazuje, že jednotliví členové skupiny hudebně dospěli a jsou z nich skvělí hudebníci.

Zobrazeno 1153 krát
Naposledy upraveno: so., 7. prosinec 2019 09:15
Pro psaní komentářů se přihlaste