po., 14. březen 2016 15:53

Amazon spustil svou první live show

Seattle - Minulý týden spustil server Amazon.com pořad Style Code Live, svou první denní live show. Jeho hlavním tématem je móda a důležitou součástí interakce s diváky. Style Code Live přináší tipy jak od odborníků ze světa módy, tak od samotných diváků. Ti se mohou do průběhu pořadu zapojit pomocí live chatu.

„Jde o první pořad svého druhu na Amazon.com. Diváky vtáhne do světa módy, stylu oblékání a zábavy. Snažíme se, aby bylo vysílání interaktivní, živé a aby zahrnulo nejnovější trendy v módě. Proto do našeho pořadu zveme odborníky, celebrity a předáváme divácké tipy,“ napsal na internetové stránky pořadu producent Terence Noonan.

Vyslíláním provází trojice mladých nadějí amerického showbyznysu Lyndsey Rodrigues, Rachel Smith a Frankie Grande. Ti prezentují tři odlišné pohledy na módu. „Jsem nadšený, že se mohu na tomto pořadu podílet. Snažíme se být zábavní, informativní a také chceme co nejvíce komunikovat s naším publikem,“ komentoval první díl Frankie Grande. Jeho hostem byla Danielle Berstein, zakladatelka módního blogu WeWoreWhat, která divákům prozradila tři největší hity tohoto jara. Pozvání do pořadu přijala také vítězka Grammy Meghan Trainor. Ta mluvila o módě, kráse a o jejím novém singlu „No“.

Interaktivita pořadu se zakládá na živé online diskuzi, ukazování výrobků v rámci obchodu Amazon a na možnosti kladení přímých otázek hostům či hodnocení jednotlivých produktů. Vyslílání běží od pondělí do pátku vždy od dvou hodin ráno na stránkách www.amazon.com/stylecodelive.

Internetový server Amazon.com funguje od července roku 1995 a dnes patří mezi největší obchody svého druhu. Firma také vyrábí vlastní čtečky elektronických knih a od roku 2013 rozvíjí a testuje dopravu zboží pomocí dronů.

Zobrazeno 1877 krát
Naposledy upraveno: út., 12. březen 2024 18:34
Pro psaní komentářů se přihlaste