út., 21. únor 2017 20:39

Asijská párty dorazí do Evropy

Skupina B.A.P Skupina B.A.P Zdroj: http://www.tsenter.co.kr/03_ts_artist/02_MusicVideo.asp?Aid=11#tab_btn
Jihokorejská skupina B.A.P se rozhodla uskutečnit světové turné pod názvem Party Baby, kdy v jeho rámci po roce opět zavítá také do několika evropských měst a to do Paříže, Frankfurtu, Varšavy, Budapešti a Moskvy. Prodej vstupenek do nejbližších měst pro české a slovenské fanoušky, kteří si říkají BABYs, začal 21. února. Nejbližší koncert se uskuteční ve Frankfurtu 5. května a o den později ve Varšavě.

B.A.P je šestičlenná jihokorejská skupina, jejíž celý název je Best. Absolute. Perfect. Vznikla v roce 2011 a zaměřuje se především na tvorbu hudebního žánru K-POP. Kluci ze skupiny byli veřejnosti oficiálně představeni až v roce 2012 s originálním původem. Měli představovat mimozemšťany, kteří získávají energii z podpory fanynek. Každého z členů charakterizuje zajíček se specifickou barvou, kterým se říká Matoki. Jejich první singl Warrior vyšel na začátku roku 2012 a dokázal, že tato skupina bude jiná a netradiční. Větším úspěchem bylo umístění jejich alba One Shot na prvním místě Billboard v žebříčku „World Albums“. Mezi jejich poslední významný úspěch patří výhra v soutěži MTV Europe Music Awards v kategorii Best Korean Act. 

Jelikož se fanouškovská komunita v Česku a na Slovensku silně rozvíjí, není překvapení, že fanoušci, a především fanynky, vítají turné s nadšením. Nasvědčuje tomu i fakt, že lístky na polský koncert se vyprodaly během dvaceti minut. Velký zájem byl také o lístky do Frankfurtu, zatímco lístky do Budapešti byly k dispozici ještě hodinu po zahájení prodeje.

V rámci letošního světového turné skupina zahraje především písničky z posledního alba Noir, ale také představí nové singly z připravované desky, která by se údajně měla jmenovat Rose.

Zobrazeno 2446 krát
Naposledy upraveno: čt., 23. únor 2017 10:45
Pro psaní komentářů se přihlaste