st., 23. listopad 2011 15:04

Ballet Days v Olomouci již tento víkend

O víkendu 26. a 27. listopadu 2011 proběhne v Moravském divadle v Olomouci již 3. ročník mezinárodního baletního festivalu Ballet Days a mezinárodní taneční soutěže v klasickém, neoklasickém a moderním tanci Grand Prix Award Olomouc.

V sobotu 26. listopadu 2011 se můžete od 19.00 hodin těšit na vystoupení mnoha tanečních umělců. Vystoupí Pražský komorní balet v představení Tobě ztracena, dále Lavente Bajari &Krisztina Pazar (představení Way of Words, Point) z Maďarska, Monica Fotescu & Mark Radjapov (představení Closer) z Německa a Varšavské taneční divadlo (představení Contrast).

27. listopadu proběhne od 19.00 hodin slavnostní galavečer festivalu Ballet Days, finále a vyhlášení výsledků soutěže Grad Prix Award Olomouc. Do poroty usednou Tamás Solymosi (předseda), Monica Fotescu, Lavente Bajari, Jan Holpuch a Robert Balog. V rámci galavečeru vystoupí Michal Štípa nejprve v duetu s Nikolou Márovou (představení Spartakus) a pak sólově v představení Empty Title.
Více informací o umělcích a programu najdete na www.baletnidnyolomouc.cz a vstupenky na tento taneční festival si můžete rezervovat na stránkách Moravského divadla – www.moravskedivadlo.cz.

 

zdroj: www.baletnidnyolomouc.cz, www.moravskedivadlo.cz

 

Zobrazeno 2366 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:41

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste