pá., 9. duben 2010 16:42

Beseda - Petr Nečas

V cyklu besed s předsedy hlavních českých polických stran v úterý (13.4.) navštíví Olomouc předseda ODS Petr Nečas, a tak budou mít studenti poprvé možnost setkat se s ním a utvořit si vlastní názor bez zprostředkování médii a snad mu i položit vlastní otázku.

Kvůli nevhodným výrokům vyměnila ODS Mirka Topolánka jak ve funkci volebního lídra, tak i jako předsedu strany za Petra Nečase. Po této změně se začaly ozývat dva typy výroků. První - že ODS už nepomůže ani svěcená voda, natož kosmetická změna v podobě výměny předsedy. A druhý – že má největší česká pravicová strana naději získat zpět své preference a možná i vyhrát volby.

Doposud však člen Nečas prakticky nebyl vidět, a proto jej nikdo pořádně nemůže znát. Co od něj můžeme očekávat? Dokáže pevně vést stranu, které předsedá? Zvládne umírnit kolegy, kteří tolik svým členstvím provokují veřejnost?

Možná se na besedě dozvíme odpovědi na některé výše položené otázky, ale každopádně můžeme zjistit, jak si nový předseda ODS poradí s plnou aulou nenechavých studentů. Přijďte se podívat.


Kdy: 13.4.2010, od 16,30hod.

Kde: aula FF

Infozdroj: zde

Fotozdroj: novinky.cz

Zobrazeno 2538 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:38
Pro psaní komentářů se přihlaste