po., 12. prosinec 2016 01:26

Cavani zabránil domácí porážce

Radost domácích z vyrovnávací branky Radost domácích z vyrovnávací branky Zdroj: Twitter PSG
Paříž - Hráči Paris Saint Germain (PSG) přivítali na svém stadionu v rámci sedmnáctého kola francouzské Ligue 1 dosavadní první tým tabulky OGC Nice. Přestože se tým hostů nacházel průběžně na prvním místě, PSG bylo jasným papírovým favoritem tohoto zápasu. 

Do zápasu lépe vstoupili domácí, když v sedmé minutě vypálil dalekonosnou střelu Kurzawa. Tu však vyrazil brankář hostí Cardinale. Další obrovskou šanci měl ve 24. minutě po rohovém kopu Di Márii domácí stoper Thiago Silva, ten však nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče. Ve 32. minutě však všechny domácí příznivce zaskočil Cyprien, když z přímého kopu ze střední vzdálenosti trefil přesně horní roh branky a hosté šli do vedení 1:0. O chvíli později měl na noze vyrovnávací branku Cavani, ten však nedokázal míč trefit s větší razancí a brankář Cardinale střelu bez větších problémů zachytil.

Další ledová sprcha pro domácí přišla v nastaveném čase prvního poločasu, kdy se po dlouhém centru Siriho a obrovském nedorozumění obránců, dostal k míči až útočník hostí Pléa a ten kolem brankáře poslal míč do odkryté části branky, zvýšil tak náskok hostí na 2:0. Rozhodčí hned po rozehrávce ukončil první poločas a do kabin se šlo za stavu 2:0 pro hostující tým.

Gól v nastaveném čase prvního poločasu však domácí PSG na kolena nesrazil a hned ve 47. minutě po centru Auriera, snížil Cavani na 1:2. V 60. minutě udeřil Cavani znovu, když brankář Cardinale vyrazil centrovaný míč pouze do hrudi stopera Dantého a míč se odrazil přesně do míst, kde číhal uruguajský snajpr Cavani a ten srovnal na 2:2.

Do konce zápasu se již nic zajímavého nestalo a zápas tak skončil 2:2. 

Zobrazeno 2084 krát
Naposledy upraveno: po., 12. prosinec 2016 14:29
Pro psaní komentářů se přihlaste