po., 7. prosinec 2020 17:10

Slipknot na příští rok oznámili evropské turné, zavítají i do Prahy

Slipknot na příští rok oznámili evropské turné, zavítají i do Prahy Zdroj: facebook.com/slipknot
Metalová kapela Slipknot v pondělí oznámila své nadcházející turné po Evropě, které zahájí příští rok v červenci. Součástí turné bude i zastávka v Praze, kde vystoupí 29. července. 

Svůj první evropský koncert pro příští rok kapela zahájí v Moskvě, zde zahraje 16. července. I přesto jsou ale lidé na sociálních sítích skeptičtí kvůli situaci s koronavirem. Tento rok museli Slipknot zrušit veškeré turné a koncerty na léto, protože protiepidemiologická situace neumožnila uskutečnit hromadné akce, jako jsou právě koncerty. Svého vystoupení se tak nedočkala Bratislava, kde měli Slipknot zahrát poprvé v historii a do nynějšího turné ji už nezařadili.

Nejbližší data konání koncertů nu metalová kapela oznámila již na polovinu ledna, její první zastávkou je jihoasijský Singapur, kde ale momentálně platí zákaz příjezdu do státu, pokud osoba neprokáže negativní test na koronavirus ne starší tři dny. Zatím však, vzhledem k událostem tohoto roku a především pak nynější nejisté doby, není jisté, zda nebude nutné plánované akce odvolat. Podle všeho jsou ale členové kapely připravení zahrát své We Are Not Your Kind turné s největší jistotou, 11. prosince se totiž začnou prodávat lístky na jejich koncert v Česku. 

 

 

Zobrazeno 1045 krát
Naposledy upraveno: út., 8. prosinec 2020 00:15
Pro psaní komentářů se přihlaste