pá., 1. prosinec 2017 19:53

Česko zpívá koledy a koncert Marka Ztraceného

Pozvánka Pozvánka Zdroj: www.litovel.eu
Litovel - Pořádně se naladit na vánoční atmosféru můžete ve středu 13. prosince na Náměstí Přemysla Otakara. Od 16 hodin vystoupí zpěvák Marek Ztracený s kapelou, následně zazpívá pěvecký sbor Palora a v rámci celorepublikové akce Česko zpívá koledy si společně se sborem můžete zazpívat nejznámější české koledy.

Marek Ztracený nedávno oslavil desetiletou kariéru zpěváka velkolepým koncertem v pražském Foru Karlín, nyní však vystoupí a zazpívá své hity na náměstí v Litovli. Od půl šesté už tradičně zazpívá místní pěvecký sbor Palora, ke kterému se přesně v šest hodin budete moci připojit a v rámci sedmého ročníku „Česko zpívá koledy“ si také zazpívat pět známých koled.

V průběhu odpoledního programu budou probíhat prohlídky vánočně vyzdobené radniční věže, od 16 do 18 hodin a vstupné bude 20 Kč. Vstup na koncerty na náměstí je volný.

Česko zpívá koledy je celorepubliková akce, kdy se v jeden den sejdou lidé v různých městech a společně zpívají vánoční koledy.

Letošními vybranými koledami budou písně: Nesem vám noviny, Narodil se Kristus pán a Půjdem spolu do Betléma. O dalších dvou rozhodne hlasování a vybrané koledy vyjdou 13. prosince v olomouckém deníku. Celé zpívání se zakončí písničkou Vánoce, Vánoce přicházejí.

Zobrazeno 2142 krát
Naposledy upraveno: pá., 1. prosinec 2017 23:31
Gabriela Dřímalková

Studentka žurnalistiky, grafička, nadšená fotografka s foťákem a poznámkami neustále po ruce. Velká milovnice psů, dobrého jídla, vaření, hudby, cestování, přírody, knih, ironie, přátel a rodiny. Prostě holka pro každou „špatnost“.

Pro psaní komentářů se přihlaste