po., 20. listopad 2017 00:26

Chinaski brzy v úplně jiné sestavě

Kapela Chinaski Kapela Chinaski Zdroj: www.chinaski.cz
Praha - Pouhé tři dny po vyprodaném a kritiky velmi dobře přijatém koncertě v O2 aréně oznámila kapela Chinaski na svém facebookovém profilu překvapující zprávu, ve které oznamuje, že mění sestavu. Na pódiu již neuvidíme čtyři její členy. Kapelu opouští bubeník Ota Petřina (známý též jako rapper Marpo), saxofonista Štěpán Škoch, kytarista Ondřej Škoch a Petr Kužvart, hrající na trubku.

Dle vyjádření kapely již delší dobu mezi členy nefungovala vzájemná chemie, a proto se rozhodli k tomuto kroku. I přes toto rozhodnutí skupina odehraje zbývající nasmlouvaná vystoupení, a to až do konce kalendářního roku. „Něco teď sice končí, ale nám není do pláče, protože věříme, že pro Chinaski je tohle sice těžké, ale správné a hlavně upřímné rozhodnutí,“ uzavřeli Michal Malátný a František Táborský svůj příspěvek.

Chinaski, jedna z nejúspěšnějších kapel poslední dekády vydala v tomto roce album „Není nám do pláče“. Na jejich třináctém studiovém počinu zazněly hity jako Potkal jsem tě po letech nebo píseň Venku je na nule. Deska byla pozitivně hodnocena jak veřejností, tak i hudebními odborníky, proto je rozpad skupiny opravdu nečekaný. Zbývající členové, frontman Michal Malátný a kapelník František Táborský, oznámí více informací po novém roce, nicméně už nyní se fanoušci můžou těšit na plánované jarní turné.

Zobrazeno 2103 krát
Naposledy upraveno: st., 22. listopad 2017 18:23
Pro psaní komentářů se přihlaste