ne., 18. březen 2012 13:18

CODE:MODE je opět tady

Mladí a nezávislí návrháři opět lákají do Prahy, kde se koná přehlídka nezávislé a originální módy Jarní CODE:MODE 2012. Tvůrci se tímto chtějí prosadit v módní branži a zároveň ukázat jiný způsob nazírání na módu a design.

Letos si organizátoři připravili pro návštěvníky pár změn. Kromě přemístění akce z karlínské haly do mnohem komornějšího bytového domu, bude i koncept celé akce trošku odlišný. V projednávání je doprovodný program a jisté je také zavedení vstupného ve výši 70,-.

Organizátoři CODE:MODE o sobě tvrdí, že vytváří "festival, který už šest let seznamuje širokou veřejnost s komunitou nezávislých tvůrců a umělců. Místo, kde se snoubí kreativita s módou a kulturou. Chceme být platformou, která se rozvíjí a nezahnívá na místě."

Vstupné lze uplatnit po celou dobu trvání CODE:MODu, což bude ve dnech od 19. - 22. dubna. Celá akce bude probíhat v blízkosti Kaizlových sadů, a to i přímo na ulici.

Po kratší pauze, kdy CODE:MODE  vynechal minulý rok svoji zimní „sezonu“ se můžete opět těšit na zajímavé workshopy, dílny, exhibice, pouliční umělce a mnohé další. Za povšimnutí také stojí stánky s občerstvením, kde si na své přijdou i vegetariáni.

Více informací o akci a přesném místě konání se dozvíte na www.codemode.cz

 

 

Zobrazeno 2523 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:42
Pro psaní komentářů se přihlaste