so., 8. prosinec 2018 20:22

Crash Team Racing dostane ke svým dvacátým narozeninám remaster

Snímek z upoutávky Snímek z upoutávky Zdroj: Activision
Los Angeles - Hra Crash Team Racing se po dvaceti letech vrací v novém kabátě. Předělávku této klasiky z původního PlayStationu bude mít na svědomí studio Activision, které tuto zprávu ohlásilo 6.12. na večeru The Game Awards 2018. Hra vyjde příští červen pro všechny moderní konzole.

Remaster dostal název Crash Team Racing Nitro-Fueled. Podle vývojářů je hra v podstatě stejná jako ji známe z PS1, ale bude mít pár nových funkcí, které se budou týkat převážně drobností, jakou je například výběr vozidla pro vaši postavu.

Předělání grafiky na HD má na svědomí společnost Beenox. Díky ní si opět budeme moci zahrát za postavy jako je lišák Crash, jeho sestra Coco, nebo třeba malý lední medvěd Polar. Ve hře také zůstanou původní módy, tedy adventure a třeba time trial. Zůstává samozřejmě i možnost hry pro více hráčů. Hlavní rozdíl mezi originálem a remasterem je možnost hraní offline i online, jak už to bývá u nových her zvykem.

Activision má letos na svědomí i jiné remastery her z PS1, se kterými sklidilo obrovský úspěch. Jedná se například o Crash Bandicoot N-Sane Trilogy a Spiro Reignited Trilogy.

Crash Team Racing Nitro-Fueled vyjde 21. června 2019 za cenu 39.99$ (910Kč). Dostupná bude na Nintedno Switch, PlayStation 4 a Xbox One.

Zobrazeno 1554 krát
Naposledy upraveno: ne., 9. prosinec 2018 23:16
Pro psaní komentářů se přihlaste