út., 28. březen 2017 10:45

Další ze série fotbálkových turnajů

Studentský fotbálkový pohár Studentský fotbálkový pohár Zdroj: Facebook: Student foosball cup
Olomouc - ve středu 5. dubna proběhne již 16. turnaj ve stolním fotbálku, který je spjat se studenstkým pohárem. Lokalitou zápasů bude Maroko Baru. Samotný turnaj začíná v 18:00, registrace na místě již od 17:00, dodatečné přihlášení je možné až do 21:00.

Výše startovného je dána cenou nejlevnějšího pulitru piva v daném zažízení na osobu, to znamená, cena 2 pulitrů piv na tým, přičemž samotné hry se neplatí. Mezi 21:00 a 22:00 se ukončuje švýcarský sytém turnaje a začíná play-off. Podle počtu týmu se buď hraje čtvrtfinále nebo i osmifinále a postupuje se formou vyřazovacích zápasů. Ceny pro vítěze se určují vždy na místě, nicméně jsou jisté pro první 4 týmy každý týden. 

Každý týden se koná veřejný turnaj, který je spojen se studenstkým fotbálkovým pohárem. Ten je hrán v rámci jednotlivých turnajů, a jejich výsledky jsou zapisovány do jedné velké tabulky. Týmy si mohou zapsat zápas do studentské tabulky, pokud je v týmu proti nim alespoň jeden student a souhlasí se zapsáním výsledku. Odmítnout stejný tým však může člověk pouze jednou. V jednotlivých hospodách, kde se klání konají panuje vždy přátelská, ač soutěživá atmosféra. O kvalitní hru není nouze, ale zahrají si i úplní nováčci. Na trunaj nejsou zváni "ligoví" hráči, kteří se naučí a trénují pouze jednu střelu, na turnaje chodí hlavně amatéři, kteří se sami učí různé druhy střel, nahrávek a fint. 
Studentský pohár zakončí na konci dubna velké studentské finále. 
Do velkého turnaje zbývají ještě 4 turnaje, tak neváhejte a přijďte zkřížit madla.

Zobrazeno 1909 krát
Naposledy upraveno: čt., 30. březen 2017 14:51
Pro psaní komentářů se přihlaste