ne., 13. červen 2010 19:17

Darování plazmy za peníze

Vydělat si za hodinu 400Kč? Proč ne! Možnosti vylepšení své finanční situace darováním plazmy využívají hlavně studenti. Společnost Sanaplasma na to sází a proto jsou její odběrová centra především v univerzitních městech. Jedním z osmi center Sanaplasmy je to olomoucké v „ušatém domě“ u tramvajové zastávky Nádraží město.

Plazma se odebírá i v krevních centrech a nemocnicích, kam se běžně chodí darovat krev, zde ale nečekejte žádnou finanční kompenzaci, dárcovství je bezplatné. Ve státních institucích se plazma dále využívá v rámci České republiky. Pokud však půjdete do soukromého centra, jakým je Sanaplasma, vaše tělní tekutina nejspíš zamíří do švýcarské laboratoře na výrobu léčiv a vy obdržíte peněžní odměnu.

Darovat krevní plazmu může každý zdravý člověk ve věku 18-65let, který váží více než 50kg. Zdravotní stav si samozřejmě v odběrovém centru ověří lékařským vyšetřením a krevními testy. Pokud vstupní prohlídkou projdete, můžete darovat krevní plazmu jednou týdně (pro otrlé muže až 20 týdnů po sobě). Kromě čtyř set korun za odběr máte také skvělý přehled o svém zdravotním stavu.

Více informací vám přineseme v plánovaném reportu přímo z odběrového sálu.

 

 

Zobrazeno 4615 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:39
Pro psaní komentářů se přihlaste