po., 8. prosinec 2014 09:17

Debbi rozezněla mikulášské náměstí

Semifinalistka pěvecké soutěže SuperStar navštívila v páteční podvečer 5. prosince Olomouc. Autorka hitu Touch The Sun známého z televizní reklamy na Metaxu rozezpívala setmělé náměstí plné dětí, Mikulášů, čertů i andělů.

 

Během hodinového vystoupení Debbi rekapitulovala skladby ze svého posledního alba Love Logic and Will. K překvapení diváků se však vrhla i na kousky, které ve svém vlastním repertoáru nemá. Zazpívala píseň nedávno zesnulé Amy Winehouse, Valerie, se kterou jí vypomáhal kytarista Martin Ledvina. Nebývalé spojení mužského a ženského hlasu skladbu velmi ozvláštnilo. Debbi však zašla ještě dál a troufla si i na velmi těžký kousek od Adele Someone Like You. Debii ji zazpívala naprosto čistě, a tak není divu, že se od diváků začaly ozývat nadšené reakce. „Ani tu SuperStar nemusela vyhrát, vůbec to nepotřebovala. Je vážně dobrá,“ tleskal Jan Dostál. Debiiny nejznámější skladby i songy pocházející z cizích dílen si postávající prozpěvovali a podupávali do rytmu. Zpěvačka byla očividně nadšená tím, jak mile ji olomoucké publikum přijalo. Koncert zakončila písní Fuck You od rapera Cee Lo Greena.

Kapela mladé zpěvačky má ve svých řadách jen jednoho muže. Kromě něj byly na pódiu samé ženy, a to včetně basistky a bubenice. Všichni společně vytvořili energickou atmosféru, jež nakonec dokreslila několikaminutový ohňostroj, který se vznesl k nebi z nádvoří radnice.

 

Zdroj fotografie: www.facebook.com

Zobrazeno 1441 krát
Naposledy upraveno: po., 8. prosinec 2014 11:26
Pro psaní komentářů se přihlaste