so., 19. listopad 2011 18:47

Den otevřených dveří na Gymnáziu Olomouc-Hejčín

V sobotu 3. prosince od 9:00 do 13:00 hodin se uskuteční již tradiční den otevřených dveří na Gymnáziu Olomouc – Hejčín. Studenti i jejich kantoři mají už nyní plno práce s přípravou akce.

V minulých letech mohli návštěvníci vidět například divadelní představení o španělském hrdinovi Cidovi nebo ukázku debatování. Jak nám sdělil profesor gymnázia Jan Dvorský, letošním tématem jsou barvy na všechny způsoby. Pro zájemce o studium a jejich rodiče budou připraveny zábavné prezentace předmětů a dramatické scénky. Chybět nebude ani vícejazyčné hudební vystoupení pod taktovkou profesora Martina Stánce. V 9:30 a 11:00 hodin proběhnou v aule školy informativní besedy s vedením školy.

Gymnázium bylo založeno v roce 1956. Od roku 1990 zde lze studovat také šestiletý (dříve pětiletý) bilingvní česko-anglický studijní program, v rámci kterého je většina předmětů vyučována v anglickém jazyce a program osmiletý (dříve sedmiletý). Den otevřených dveří bude pokračovat také 5. a 6. prosince, kdy se budou moci zájemci o studium a jejich rodiče přímo zúčastnit výuky všech předmětů.



Obrázek:http://www.gytool.cz/

Zobrazeno 2897 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:41
Pro psaní komentářů se přihlaste