pá., 12. duben 2019 21:15

Devátá epizoda vesmírné ságy se představila v prvním traileru

logo ságy logo ságy Zdroj: wikipedia.org
Chicago - Během pátku 12. dubna na události Star Wars Celebration v Chicagu představila společnost Disney první ukázku z připravovaného devátého dílu vesmírné sci-fi série Star Wars. Nový díl se bude jmenovat The Rise of Skywalker.
trailer k připravované deváté epizodě Star Wars www.youtube.com oficiální kanál Star Wars

Kromě představitelů hlavních postav Daisy Ridley jako Rey a Adama Drivera v roli Kylo Rena znovu uvidíme i Oscara Issaca a JohnaBoyegu. Návrat ke Star Wars zažije i režišér sedmého dílu J. J. Abrams, který se znovu chopil vedení a scénáře. Dále se ve filmu objeví i princezna Leia hraná Carrie Fisher, která zesnula v roce 2016. Tvůrci se vyhnuli použití digitálních efektů pro její ztvárnění a místo toho využijí nepoužité záběry z natáčení osmého dílu s titulem The Last Jedi.

Podle traileru se diváci znovu setkají i s postavou Landa Calrissiana, opět si ho zahraje Billy Dee Williams stejně jako v původní trilogii z minulého století. Na konci dvouminutového videa zjistíme, že se pravděpodobně navrátí i starý známy císař Palpatine. Premiéra filmu je naplánována na konec roku, konkrétně na 20. prosince.

Zobrazeno 1155 krát
Naposledy upraveno: út., 16. duben 2019 00:12
Pro psaní komentářů se přihlaste