st., 14. listopad 2018 21:12

Do Prostějova přijede hororový cirkus

Horor cirkus Ohana Horor cirkus Ohana Zdroj: www.cirkusohana.wbs.cz
Prostějov - Nový český cirkus pod vedením Marcely Joové ze slavné cirkusové rodiny společně se svým kolektivem představí divákům řadu exotických zvířat a první hororový cirkusový program, který v České republice nemá konkurenci. Již zítra 15. listopadu mohou lidé zažít Cirkus Ohana, který zavítal i do Prostějova a bude umístěný Za Veledromem po dobu dvou dní. 

Cirkus s netradičním názvem Ohana, který na svou první sezónu vyjel teprve v loňském roce, opět vyráží do českých měst. Jejich cílem je pobavit své diváky s netradičním a programově se lišícím vystoupením od jiných cirkusů. Nabízí dvě žánrově odlišné show. První je rodinná show na motivy filmu Jumanji, kde lze vidět i vystoupení se slonicí a cvičenými lachtany. Druhá show, kterou lidé uvidí tentokrát, vznikla na motivy úspěšného hororu To.

Zbrusu nové představení Jumanji na motivy stejnojmenného dobrodružného filmu si pořadatelé připravili po řadě úspěšných vystoupení jako například Alenka v říši cirkusu, Cesta kolem světa či Madagaskar v cirkusu. Návštěvníci se mohou těšit na akrobacii ve vzdušné síti, čínské tyči, tanec s kruhy, žongléry nebo ohnivou show. Po skončení show budou mít lidé i možnost vyfotit se s indickou slonicí Baby nebo s kalifornskými lachtany. "Jsme velmi rádi, že jste prokázali zájem o náš cirkus, který nabízí svým divákům strach, ale i dobrou zábavu pod naším šapitó," napsali členové cirkusu na své oficiální webové stránky.

Vstupenky na tento nezapomenutelný zážitek jsou k dispozici i na internetu a cenově se pohybují okolo 150 korun. Mohou je ale koupit jen osoby starší 18 let. 

Zobrazeno 3397 krát
Naposledy upraveno: st., 14. listopad 2018 22:39
Pro psaní komentářů se přihlaste