po., 13. listopad 2017 14:39

Eddie opět přiletí do Prahy! Iron Maiden oznámili turné po Evropě

Legacy of the Beast World Tour Legacy of the Beast World Tour Zdroj: ironmaiden.com
Praha – Pražské letiště v Letňanech se týden po vystoupení Ozzyho Osbourna znova otřese v základech. Britové Iron Maiden ohlásili evropské turné Legacy of the Beast pro rok 2018, a 20. června se představí i v Česku. Společně s nimi se na pódiu objeví i Američani Killswitch Engage.

Tuto legendu z Velké Británie ani není třeba představovat. Seskupení okolo zpěváka Bruce Dickinsona se po dvou letech znovu ukáže v Praze. Jejich předchozí vystoupení se točilo kolem posledního alba The Book of Souls a hostil jej stadion fotbalové Slavie. Nyní však bude show o něco velkolepější, protože se svým tryskáčem Ed Force One přistanou 20. června přímo na letišti v Letňanech. Společně s kapelou na vybraných koncertech bude jako předskokan účinkovat kapela kolem frontmana Jesseho Leache a kytaristy Adama Dutkiewicze Killswitch Engage, jenž svým energickým výkonem dokáže skvěle strhnout dav.

Celá tato koncertní šňůra je inspirována motivy mobilní hry a komiksu od Iron Maiden. Pódiová koncepce oproti předchozím koncertům bude propracovanější a písničky, které zazní, budou tvořeny i z alb, které byly vydány v 80. letech. „Pro tohle History/Hits turné, na kterém zazní starší hity, jsme se rozhodli postavit téma na názvu Legacy Of the Beast - odkaz, který se nám dokonale hodí. Poskytuje prostor pro naši kreativitu a spoustu zábavy, hlavně s Eddiem! V tuto chvíli nechci moc prozrazovat, ale připravujeme celou řadu různých scén, vše v souladu s tradicí Maiden, a doufáme, že našim fanouškům poskytneme fantastický zážitek, až tuhle výjimečnou show navštíví.“ nechal se slyšet manažer kapely Rod Smallwood.

Vstupenky se budou pohybovat v rozmezí 1490 – 1950 korun. Předprodej začne v pátek 24. listopadu v 9:00.

Zobrazeno 2520 krát
Naposledy upraveno: st., 15. listopad 2017 18:08
Pro psaní komentářů se přihlaste