so., 3. prosinec 2016 18:43

El Clásico vítěze nenašlo

Hráči Realu Madrid slaví vyrovnávací branku Hráči Realu Madrid slaví vyrovnávací branku Zdroj: Oficiální twitter Realu Madrid
Barcelona - Už tradiční utkání mezi Realem Madrid a Barcelonou se odehrálo v rámci 14. kola španělské La Ligy na stadionu Nou Camp v Barceloně. 

Aktivněji začali hráči domácí Barcelony, kteří drželi míč na svých kopačkách a prvních patnáct minut Real k ničemu nepustili. První větší šanci utkání měl však ve 37. minutě hráč Realu Madrid Cristiano Ronaldo, jeho střelu však dokázal Ter Stegen zlikvidovat. Do konce prvního poločasu se však už nic zajímavého nestalo a hráči odešli do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Do první větší šance druhé půle se dostali hráči Barcelony, kdy Neymar rozehrál volný přímý kop a svým centrem našel hlavu Luise Suaréze a ten poslal Barcelonu do vedení 1:0.

I další obrovskou šanci měl na kopačkách Neymar, který si v rychlosti dokázal obhodit Carvajala, ale nedokázal dostatečně sklopit nárt a střela z pokutového území šla vysoko nad bránu Keylora Navase.

V 81. minutě se do obrovské příležitosti dostal Messi, Argentinec střílel z úhlu na vzdálenější tyč hostující branky, míč však zamířil vedle pravé tyče.

Šok pro příznivce Barcelony přišel v nastaveném čase, kdy Modrič svým centrem z přímého kopu našel hlavu Sergia Ramose a ten srovnal skóre na 1:1.

V 93. minutě po nejistém výběhu Navase měl Real neskutečné štěstí, když odražený míč letící do odkryté brány na poslední chvíli dokázal vyhlavičkovat Casemiro. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Zobrazeno 2026 krát
Naposledy upraveno: ne., 4. prosinec 2016 16:47
Pro psaní komentářů se přihlaste