pá., 23. říjen 2015 22:05

Ellie Goulding se vrací do České republiky

Naposledy v ČR beznadějně vyprodala klub SaSaZu a už tehdy nikdo nepochyboval, že to mladá zpěvačka dotáhne daleko. Ellie Goulding, v současnosti jedna z nejpopulárnějších zpěvaček vůbec, má před sebou vydání svého dlouho očekávaného alba a evropské turné, v jehož rámci se 30. ledna 2016 zastaví v pražské O2 aréně. Lístky jsou již v prodeji a jejich cena se pohybuje v rozmezí 990 až 1390 Kč.

Britská zpěvačka patří mezi ty umělce, kteří se kromě rodné Británie, dokázali proslavit i v amerických žebříčcích a po dlouhé týdny se udržet na prvních příčkách. Její první výrazný úspěch byl před pěti lety, když ji kritici označili za objev roku v prestižních anketách BBC Sound Of a Brit Awards.

V Praze představí i své nové album Delirium, které vychází 6. listopadu. "Popisuje dny, kdy jsem neskutečně šťastná a někdy zase přesně naopak. Jsem vlastně pořád ve stavu deliria." vysvětluje Goulding. Album Delirium je již její třetí v řadě a podílela se na něm celá řada osobností, jako jsou Max Martin, Greg Kurstin, Ryan Tedder z One Republic nebo Guy Lewrence z Disclosure.

Základní edice obsahuje šestnáct písniček včetně úspěšného singlu Love Me like You Do ze soundtracku k filmu Padesát odstínů šedi nebo singlu On My Mind, který byl z nového alba vpuštěn do světa jako první. Spojením s Calvinem Harrisem se zrodil singl I Need Your Love. Nejnověji zpěvačka spolupracuje se skupinou Major Lazer, se kterou nazpívala skladbu Powerful. Ta v posledních týdnech boduje v hudebních žebříčcích.

Zobrazeno 1889 krát
Naposledy upraveno: čt., 1. únor 2024 22:12

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste