út., 16. duben 2019 21:16

Emma a Emma vystoupí v Olomouci

Emma a Emma v Olomouci Emma a Emma v Olomouci Zdroj: Facebook události
Olomouc - Dvě zpěvačky se stejným křestním jménem, odlišnou národností ale stejnou vášní pro hudbu. Aneb Emma Drobná a Emma Smetana se představí v rámci svého turné i olomouckém S Klubu v sobotu 27. dubna.

Zpěvačky, které lidé v rámci československé hudební scény občas hází do šuplíku alternativní hudby a svou nejen hudební inspiraci hledají často v zahraničí, se rozhodly, že propojí síly a udělají společné turné, se kterým úspěšně brázdí česká i slovenská města. Jedním z nic se stane i Olomouc, kde toto duo stejnojmenných zpěvaček společně vystoupí v S Klubu.

„Včerejší koncert, první v rámci CZSK tour Emma&Emma byl sérií ohromujících zážitků. Tolik energie, radosti a lásky. Líp naše turné začít nemohlo. Děkujeme a těšíme se na další,“ uvedla na svém facebookovém profilu Emma Smetana po prvním koncertu v rámci turné, který se konal v Brně. Stejně jako ten následující byl téměř vyprodaný.

Emma Smetana se kromě zpěvu a umění živí také jako moderátorka a novinářka. Aktuálně ji můžeme vídat na DVTV. Od malička žila střídavě ve Francii a v Česku, vystudovala mezinárodní vztahy, politoligii a Evropské záležitosti v Berlíně a ve Francii. Kromě toho hrála v několika filmech. Ztvárnila také titulní roli v muzikálu Lucie, větší než malé množství lásky v Hudebním divadle Karlín.

Emma Drobná je vítězkou Československé superstar z roku 2015, kdy se také začala zpěvu věnovat na profesionální úrovni. Její zpěv mají fanoušci rádi především pro její specifickou zastřenou barvu hlasu. Následně účinkovala ve slovenské verzi televizní show Tvoja tvár znie povedome. Kromě turné Emma a Emma také koncertuje se svou vlastní kapelou a její písně mají na internetu velkou sledovanost.

Zobrazeno 1528 krát
Naposledy upraveno: út., 16. duben 2019 23:14
Pro psaní komentářů se přihlaste