ne., 1. leden 2012 17:22

Festival GO KAMERA opět v Brně

V Brně se bude opět konat nejúspěšnější cestovatelský festival GO KAMERA. Ve dnech od 12. do 15. ledna se všichni zájemci sjedou do Kongresového centra BVV v Brně.

15. ročník festivalu láká na ústřední téma Indie. Program zahrnuje nejen filmy, fotografie a knihy o cestování, ale i různé besedy s cestovateli, autory knih, reportéry a dobrodruhy. Mezi nejvýznamnější osobnosti patří slavný švýcarský záhadolog a spisovatel Erich Von Däniken.

Festival začíná ve čtvrtek 12. ledna v 16 hodin. Každý z festivalových dní je rozdělený na několik bloků, přičemž každý trvá 2 hodiny. Vstupneky se prodávají na jednotlivé bloky, na každý den zvlášť i  na celý festival. Více o cenách se dozvíte na webu festivalu www.gokamera.cz

Organizátorem festivalu je cestovní kancelář Livingstone, která se soustřeďuje na realizaci poznávacích zájezdů do exotičtějších míst, než je Evropa. Existuje už od roku 1995 a je známaá svými dlouhodobějšími expozicemi, mezi aktuální patří například výstava AFRIKA na zámku v Napajedlích nebo ŠANGRI-LA - Hledání ztraceného ráje na zlínském zámku.

Zdroj: http://www.gokamera.cz

 

Zobrazeno 2528 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:42
Pro psaní komentářů se přihlaste