po., 21. listopad 2011 22:29

Festival Kulturák míří do Zlína

Ve dnech od 25. do 27. listopadu pořádá město Zlín festival Kulturák. Jedná se o třídenní akci, která je určena všem lidem, co mají zájem o různé kulturní žánry, ať už jde o film, divadlo, fotografie, literaturu, módu nebo design. Kulturák dává šanci mladým umělcům (jak českým, tak i slovenským) se reprezentovat, a tak můžete vidět nové a neotřelé nápady. To vše pod záštitou Alternativy – kulturního institutu Zlína.

Kulturák se bude propagovat na sedmi scénách.  Ve Velkém kině Zlín se diváci mohou těšit na představení tvorby pražské FAMU, bratislavské VŠMU a zlínské FMK. Tento program bude obohacen i o to nejlepší z českých festivalů. Večer filmy vystřídají hudební kapely (např. Jananas, Živé kvety, Alvik a jiné)

Pokud nejste milovníci hudby a filmu, můžete zavítat na prodejní přehlídku módy v Obchodním domě Kvítková, kterou naleznete ve 3. patře.

Na scénách v Alternativě, divadle Malá scéna, klubech Bamboo a Loft se představí další žánrové programy, například knižní výstavy, které představí nejnovější knižní projekty; fotografické výstavy a další koncerty a DJ´s party.

Více informací o festivalu Kulturák naleznete na webových stránkách www.kulturak.net nebo na facebooku.

 

Zobrazeno 2486 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:41

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste