st., 20. listopad 2019 10:04

Finále Global Champions Tour se po roce vrací zpět do Prahy

Tým Prague Lions Tým Prague Lions Zdroj: pragueplayoffs.com
Praha - Již zítra vypukne velkolepá show plná jezdeckých hvězd. Prague PlayOffs je jedinečná událost, která je známá po celém světě. V praze se letos uskuteční o čtrnáct dní dříve než minulý rok, a to od čtvrtka 21. listopadu do neděle 24. listopadu. Ředitel organizačního týmu Global Champions PlayOffs Jan Andrlík pro letošní ročník slibuje několik novinek. Jednou z nich je například ta, že se diváci budou moci podívat na opracoviště do ochozů nové arény O2 univerzum. Další zpestření se týká doprovodného programu.

Každý den se diváci mohou těšit na zajímavé soutěže, kterých se budou účastnit i naši reprezentatni. Hlavní závod jednotlivců se bude konat v sobotu formou dvoukolové soutěže pro 16 nejlepších jezdců světové série Longines Global Champions Tour 2019. V neděli diváky čeká dvoukolové finále týmové soutěže s účastí 6 nejlepších družstev.  

Fanoušci jezdeckého sportu mají ještě jistě v paměti, jak minulý rok potrápila jezdce i koně překážka znázorňující českou vlajku a nejedna dvojce kvůli tomuto skoku měla problémy. Letos si organizátoři připravili nové strašáky”. Nejvíce vyčnívá skok s postavami členů hradní stráže. Realistická velikost a podoba postav může koním dělat problémy.

Před domácím publikem se představí tým Prague Lions, do kterého letos patří Belgičan Niels Bruynseels, Nizozemci Marc Houtzager a Gerco Schröder, německý reprezentant Marco Kutscher, Wilm Vermeir z Belgie a česká jezdkyně Anna Kellnerová. V rámci Global Champions Super Cupu v pražské O2 areně se představí první čtyři jmenovaní členové. Wilm Vermeir bude jejich oporou v zákulisí, stejně jako Anna Kellnerová, která navíc převzala roli amabasadorky.

Zobrazeno 1026 krát
Naposledy upraveno: čt., 21. listopad 2019 20:22
Pro psaní komentářů se přihlaste