čt., 29. říjen 2015 23:05

Halloween na westernu

Boskovice - S nástupem podzimu začne spousta lidí netrpělivě očekávat Halloween. Ten je spojen se spoustou zvyků a tradic, mezi které mimo jiné patří lovení jablek pusou, koledování dětí o sladkosti a vydlabávání dýní. Nedílnou součástí svátku jsou také tematické večírky.

Jedna z těchto tradičních halloweenských párty se bude konat na poměrně netradičním místě. Westernové městečko Boskovice se po hodně dlouhé době stane místem, kde budou výjimečně k vidění i jiné než westernové kostýmy. „Myslím, že to bude super akce. Všichni se na to moc těšíme. Obsluha za barem si dokonce z vlastní iniciativy plánuje vzít halloweenské kostýmy," prozradil jeden z pracovníků Jan Doležal. Zvaní jsou všichni, kteří se chtějí bavit, tancovat a oslavit tento americký svátek na místě s pravou halloweenskou atmosférou.

Akci vedení westernového městečka naplánovalo na 30. října. Celý večer bude návštěvníkům hrát kapela Eminence Rock. „Kapela určitě osloví hodně lidí. Obvykle tu totiž máme hudbu laděnou westernově, toto bude změna," dodal Doležal. Pokud máte dostatek kuráže, určitě přijďte v nějakém šik kostýmu. Nejenže budete mít levnější vstup, ale také skvěle zapadnete. Vždyť kolikrát do roka se člověk může převléknout za cokoliv, co ho jen napadne?

Zobrazeno 2467 krát
Naposledy upraveno: čt., 1. únor 2024 22:16
Pro psaní komentářů se přihlaste