po., 23. duben 2012 20:03

I učebna má právo na jméno!

Zpřehlednit, upoutat, zaujmout a vzdělat!  

 

V úterý 24. dubna 2012 se uskuteční party Katedry sociologie a andragogiky při příležitosti křtu učeben. Místo obyčejných numerických názvů tu budeme moci najít učebnu třeba Bronislawa Malinovskeho, Emila Durkheima nebo s jmény jiných významných osobností z oboru.

Cílem je mimo jiné i zjednodušení orientace na místě, kde stále bloudí i místní studenti. Výběr jmen pro učebny byl proveden pomocí ankety na webu a je to další krok v zabydlování budovy Univerzity Palackého na třídě Svobody, kam se katedra před několika lety přesunula. Po slavnostním položení „katederní dlažební kostky“ na ducha katedry, které ve velkém stylu proběhlo na podzim. Je to druhá nejdůležitější událost akademického roku 2011/2012. Akce začne v 17:00 v učebně 1.49 (to je velká poschoďová učebna v přízemí)Slavnostní konferencí při příležitosti křestu učeben.  Na nádvoří bude pro návštěvníky připraveno pivo a afterparty proběhne v přilehlých barech a hospodách.

Další den se studenti sociologie, andragogiky a kulturní antropologie jistě budou cítit o mnoho lépe v učebně C. Lévi-Strausse než v dosavadní učebně číslo 1.48 a vyučujícím se tu zase bude lépe vyučovat. Ostatně i samotná místnost si bude připadat důležitější s vlastním jménem.

 

Zobrazeno 2451 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:43
Pro psaní komentářů se přihlaste