pá., 27. leden 2017 18:45

Jaro ve znamení koncertů českých umělců

Kapela Jelen Kapela Jelen Zdroj: Jiří Štarha; zdroj: SinglTon
Linkin Park, System of a Down nebo Robbie Williams. O velkých koncertech zahraničních kapel, které se během letošního roku u nás uskuteční, bylo napsáno mnoho. Je nutné ale taky připomenout, že i vyznavači české hudební scény si přijdou na své.

Mnoho českých zpěváků a kapel se rozhodlo uspořádat své koncertní turné hned na jaře nového roku. Mezi hlavní představitele zpěváků, kteří potěší své fanoušky úvodem roku, se řadí Pavel Callta, který se představí na konci ledna v Lanškrouně, během jara objede dalších čtrnáct měst a celou šňůru zakončí březnovým koncertem v pražském klubu La Loca. Příznivci se budou moci těšit na hity, ale i úplné novinky, které budou součástí připravovaného alba.

I písničkář Pekař představí své novinky na jarním turné, se kterým zavítá do šesti českých měst a jako hosta si k sobě pozval Jakuba Děkana. Pozadu nezůstává ani Xindl X, kterého si budeme moci poslechnout například 1. března v pražském Lucerna Music Baru, Ostravě, Brně nebo Plzni. Těšit se mohou i příznivci kapely Jelen, která získává neustále nové posluchače především díky originalitě, kterou najdeme jak v hudebním stylu, tak i v textech. Ti pokračují ve Vlčího srdce Tour, které odstartovalo na podzim minulého roku a mimo jiných měst navštíví i Olomouc. Společné turné s názvem Pražskej Teplárenskej Sjezd je počin, který si naplánovaly kapely Hentai Corporation, Cocotte Minute a Prago Union. Představitelé kapel slibují fanouškům rovnocenné turné, kde každá ze tří kapel bude mít stejný prostor. První koncert se pak uskuteční v Příbrami 3. března. 

Zobrazeno 2232 krát
Naposledy upraveno: po., 30. leden 2017 00:17
Pro psaní komentářů se přihlaste