út., 2. květen 2017 19:06

Jeden tajný burger, prosím! Youtuber Jirka Král v dubnu představil svůj hamburger

Jirkův tajný burger Jirkův tajný burger Zdroj: Tereza Slavíková
Česká republika-Na YouTube má skoro 860 tisíc sledovatelů, nedávno otevřel Zetko v Praze a nyní si splnil další sen – vlastní burger v McDonaldu. Řeč je o Jirkovi Královi, českém youtuberovi, jehož burger jste mohli celý duben ochutnat ve všech restauracích McDonald’s v České republice.

Jirku Krále můžete znát z reality show Farma na TV Nova, ale především se do podvědomí lidí dostal díky YouTube, kde nejprve nahrál video ze zákulisí Farmy a následně se začal věnovat herním videím a denním v

vlogům ze svého života.

V únoru na svém youtubovém kanále zveřejnil video, kde mapoval svůj běžný den, kdy navštívil Brno. Nezapomněl navštívit ani brněnskou pobočku McDonaldu, kde před několika lety pracoval. V restauraci se setkal s kamarádem Martinem, se kterým zde tři roky pracoval a společně mluvili o tom, jaký měli sen – založit si vlastní burgrárnu a mít svůj hamburger. Videa si všimli lidé z McDonaldu a přišli za Jirkou s nabídkou spolupráce ve formě vlastního burgeru, který byl následně k dostání ve všech McDonaldech v České republice.

Král se rozhodl natočit se štábem průběh jejich spolupráce. Na svém kanále pak zveřejnil celkem tři videa, ve kterých ukazuje nejprve schůzky s vedením McDonaldu, následně pak kde a jak se vyrábí maso, hranolky, omáčky nebo housky na burgery. V posledním videu sám Král ochutnává varianty svého burgeru, mezi kterými nakonec vybral svého vítěze.

McDonald mu dal možnost si burger složit podle vlastních chutí a přání, proto vsadil na svůj oblíbený burger, který si podle jeho slov dělal jako zaměstnanec po pracovní době – McFresh bez rajčete se slaninou. Jirkův burger tedy obsahoval hovězí maso, salát, sýr, plátek slaniny a omáčku z McChicken burgeru.

Král nechtěl být na billboardech ani v televizi, ale svůj burger propagoval pouze přes svůj instagram, youtube a facebook. Burger se ani nezařadil do standartní nabídky, vše co jste pro jeho získání museli udělat, bylo poprosit obsluhu o tajný Jirkův burger, který jste následně za 39 korun obdrželi. Originální pochutina byla však k dostání pouze do konce dubna.

Zobrazeno 3761 krát
Naposledy upraveno: pá., 5. květen 2017 17:37
Pro psaní komentářů se přihlaste