so., 9. březen 2019 18:13

Jedinečná hudební show FILM MUSIC TOUR 2019 míří do Olomouce

Film Music Tour 2019 Film Music Tour 2019 Zdroj: filmmusictour.cz
Olomouc – Výstaviště Flora Olomouc zve diváky na velký žesťový orchestr MORAVIA BRASS BAND, který vystoupí společně s Annou Slováčkovou a Milanem Peroutkou v rámci hudební show FILM MUSIC TOUR 2019. Unikátní třicetičlenný žesťový orchestr zahraje pod taktovkou japonského dirigenta Chuheie Iwasakiho melodie ze známých filmů. Dosavadní velkou změnou v programu je, že se akce z technických důvodů přesouvá z 18. března na pátek 29. listopadu. Jedná se ale o jedinou změnu v programu. Akce bude probíhat od 19 hodin na Výstavišti Flora Olomouc v pavilonu A.

Během koncertu zazní znělky z filmů jako Superman, Úžasňákovi, Gladiátor, Pán Prstenů, Armagedon, ale také písně z filmu Hříšný tanec, dále melodie z českých i zahraničních pohádek a nebude chybět ani soundtrack z nejúspěšnějšího filmu současnosti Bohemian Rhapsody. Díky široké nabídce filmů si na své přijdou všichni návštěvníci bez rozdílů věku.

Do filmového světa přenese diváky nejen původní aranžmá filmové hudby a mohutný zvuk orchestru, ale také vizualizace na LED obrazovce, na které bude probíhat projekce filmových ukázek a záběry sólistů Anny Slováčkové a Milana Peroutky.

Vstupenky na akci lze zakoupit na www.filmmusictour.cz.

Zobrazeno 1313 krát
Naposledy upraveno: ne., 10. březen 2019 13:03
Pro psaní komentářů se přihlaste