čt., 29. listopad 2018 12:01

Kapela Lucie je zpět a vyrazí i do menších měst

Kapela Lucie v plném složení Kapela Lucie v plném složení Zdroj: lucie.cz
Česká republika - Koncerty v Praze, Brně nebo Bratislavě má už kapela Lucie za sebou. V roce 2019 se ale na turné k albu EvoLucie dočkají i menší města jako Hradec Králové, Liberec, Karlovy Vary, Znojmo, Zlín, Ústí nad Labem, Třinec nebo Olomouc. Na většině míst kapela minimálně patnáct let nekoncerotvala.

„Je nám ctí oznámit, že kapela po vydání nového alba EvoLucie pokračuje v činnosti a vyráží za fanoušky do regionů. V menších halách jim bude mnohem blíž a koncerty tak dostanou další rozměr,” vyjádřil se manažer skupiny Ladislav Vajdička.

Nové album kapela vydala po šestnácti letech, dát ho dohromady trvalo s pauzami sedm měsíců a podíleli se všichni členové. Za dlouhou přestávkou kapely stály především osobní spory i celková "ponorka" kapely. Rozhodně to však nebylo poprvé, po divokých začátcích, spoustě vzestupů a pádů, i turné po Americe se kapela naposledy rozpadla v roce 2005 a oficiální comeback ohlásili až o dlouhých osm let později v roce 2013. Za tu dobu ale načerpali hudebníci novou inspiraci a jsou připraveni vystoupit se zbrusonovými kousky. Na desce EvoLucie nyní nechybí ani zajímaví hosté jako Lenny, saxofonista Vratislav Brabenec (The Plastic People of the Universe) nebo kytarista Phil X.

Vstupenky jsouk dostání v síti Ticket LIVE, levnější na stání za 890 korun a na sezení za 990. V Olomouci se na kapelu můžeme těšit 26. listopadu 2019 na olomouckém zimním stadionu.

 

 

Zobrazeno 1891 krát
Naposledy upraveno: čt., 6. prosinec 2018 18:22
Pro psaní komentářů se přihlaste