út., 13. listopad 2018 20:29

Kapela Lunetic navštívila Prostějov

Lunetic Lunetic Zdroj: Barbora Došlíková
Prostějov -  Po dlouhých dvaceti letech se skupina Lunetic rozhodla vrátit se zpět na scénu. Uspořádali totiž velkou cestu, a to po celé republice. Do Prostějova Lunetici zavítali poslední řijnovou sobotu a jejich koncertu se ve Společenském domě zúčastnilo sedm stovek lidí.

Celý koncert začínal v půl deváté večer, ale už krátce po 19. hodině se Společenský dům začínal plnit fanoušky, většinou mladšího věku. V přesně stanovený čas celá show začala a s ní i pravá koncertová atmosféra. „Dobrý večer, Prostějove! Když jste přišli i po těch dvaceti letech, uděláte si s námi výlet zase zpátky do devadesátých let?“ vybídl na startu celé show zpěvák skupiny Aleš Lehký. A tak se taky stalo. Lidé zpívali známé hity společně s kapelou a nezapomněli u toho tančit ani jásat. Tím se celý sál ponořil právě do devadesátých let. Zazněly všem fanouškům známé hity jako například Ať je hudba Tvůj lék, Dotyky a nechyběl ani anglický hit, který se jmenuje Only you.

Téměř v polovině koncertu si zpěváci pozvali k sobě čtyři ženy z hlediště, aby si i ony vychutnaly ten zážitek na podiu společně s nimi. Dokonce je vyzvali i tanci.

Nechyběla ani Máma

Koncert se rychle chýlil ke konci a zpěváci se začali loučit s tím, že se zase za dvacet let sejdou a zopakují tuto show. Zmizeli do zákulisí a v tom fanoušci začali pískat a řvát, ať se vrátí zpět. Čtveřice se vrátila, rozsvítila opět všechno osvětlení a začala melodie snad nejoblíbenějšího hitu Máma, na který všichni po celý večer čekali. To byla už opravdu poslední písnička a po ní už následovalo focení se členy skupiny Lunetic. Celé vystoupení trvalo 100 minut plných zábavy a skvělé atmosféry, na kterou určitě nezapomenou ani zpěváci ani fanoušci.

Lunetic je česká hudební skupina. Jejími členy jsou Václav Jelínek, David Škach, Martin Kocián a Aleš Lehký. Tato čtveřice kluků na konci devadesátých let minulého století doslova rozbourala českou hudební populární scénu. Kluci, kteří většinou vyšli na podium v bílém oblečení, se okamžitě stávali idolem všech děvčat a zachovali si tak věrné fanoušky dodnes.

Zobrazeno 1521 krát
Naposledy upraveno: čt., 15. listopad 2018 21:38
Pro psaní komentářů se přihlaste